Menü
Ide is nézz be! :)

Saját oldalak

Kedvencek

Cserék


 

ikonom

A szerkesztőről...

Rólam egy keveset. Mit is mesélhetnék?..

Na szóval üdv néktek drága olvasóim, én lennék a szerkesztő, jah, ez így nyílván nem fog menni. Pár rövidke sort kéne ide írni inkább nem de bár? A külsőm az lényegtelen mert szerintem nem a ruha teszi az embert, ha szabad így fogalmaznom. Tehát írok egy kicsit a valódi önmagamról.

Egyszerű lány vagyok, legalább is a saját véleményem szerint, bár sokan inkább bonyolultnak tartanak, talán nekik van igazuk. Sokminden megtörtént velem is ami ebben a történetben a szereplőkkel, tehát mondjatujk hogy valós alapú az egész, de nem igaz történet.

Kicsit dilis, komolytalan lány vagyok, legalább is a legtöbb emberrel így viselkedek, de ebbe most inkább ne menjünk bele, a lényeg az hogy tudok komoly és érthető is lenni. Mondhatjuk azt hogy furcsa vagyok, igen, egy cseppet sem vagyok átlagos, ezt most nem azért írom hogy felvágjak, csak sokan különcnek tartanak és igazuk van. Talán külsőre pont nem így tűnik, mert eléggé átlagos és környezetbeolvadó ruháim vannak(bár mostanában kezdem felfrissíteni a ruhatáramat), de amint megszólalok szertefoszlik minden olyan gondolat, ami csak egy kicsit is boncolgatta eddig azt hogy talán normális vagyok. Hát nem, ezt nem mondanám.

Azt hiszem hogy talán ennyi elég is lenne a bemutatkozáshoz, mert nem hiszem hogy többre lenne szükségetek, de azért egy értelmesebb leírást megtaláltok itt: rólam?..

A honlap elköltözött!!!

http://world-in-youreyes.gportal.hu/

Üdv a honlapon!

Nos nem fogom sokáig fecsérelni a szót, ez egy történetes oldal, a tartalmat pár sorral lejjebb megtekinthetitek.

A sztorit természetesen én írom, ha megfogott a történet nyugottan olvass bele. A kommenteket, ötleteket mindenkitől örömmel várom, csak annyit kérek hogy az íráshibákat nézzétek el(kissé gyorsan pötyögök), igyekszem javítani a helyzeten. :)

A világ a te szemeddel

A könyv részei eleinte nem nagyon függhetnek össze, mert csaknem mind más ember/szereplő történeteit mesélik el. Mások a szempontok, az érzések, és egyaránt szerepel a kötetben boldogság, csalódás, vágy, félelem, és egyéb jellegzetes érzelmek, amik nem maradhatnak ki egyetlen emberi lény életéből sem. A sztori teljesen emberi, tehát semmi köze a természetfeletti erőkhöz, még ha a címek, és a fogalmazás erre is utalna. :)

"Gyakran mondják hogy kicsi a világ..."

Alice

A design Ikina CSS kódjának kisebb átdolgozásával jött létre. Köszi! :)